Digimuseo

Asiakas

Palvelut

Digimuseon kumppani tuotannossa

Digimuseo.fi kehittää ja edistää museotoimintaa, museoiden yhteistyötä ja kulttuuriperinnön saatavuutta tuomalla museot ja näyttelyt digitaaliseen muotoon. Olemme saaneet kunnian olla kumppanina useiden Digimuseon näyttelyiden luomisessa.

Digimuseo Suomen maatalousmuseo Sarka oli ensimmäisiä Insite Finlandin kuvaamia ja luomia Digimuseokohteita ja myöhemmin Insite on ollut Digimuseon kumppani kymmenien digimuseon näyttelyiden kanssa. Mielenkiintoisia kohteita on ympäri suomea, kuten monipuolinen Suomen Joutsenen, johon kuvattiin sisätilakuvien lisäksi ulkokuvaa eli kansinäkymiä ja ilmakuvaa. Muinaiseen Turkuun sijoittuva Luostarinmäki 1827 -esittely puolestaan on 360-kuvaustekniikalla 3D-kuvien pohjalta koostettu kokonaisuus. Esittelyiden lisäksi olemme avustaneet äänituotannoissa ja pohjapiirrosten laatimisessa.

”Arvostamme yhteistyössämme Insite Finlandin ratkaisukeskeisyyttä, työn laatua sekä joustavuutta erilaisten projektien läpiviennissä. Vahva suositus!”

Virtuaalisia näyttelyitä on luotu yhdessä Digimuseon kanssa yhteistyössä jo yli kymmeniä ja vieralijoita museoissa on käynyt kymmeniä tuhansia.

Näittelyihin on toteutettu lisäksi äänituotantoja, videoita sekä myös pelillistettyjä elementtejä erityisesti ohjattuja etäkierroksia varten. Näyttelyiden taideteoksia on pystynyt katsomaan erittäin tarkasti korkean resoluution kuvilla ja ohjattujen kierrosten avulla kokemus digimuseossa vierailusta on vaikuttava.

Lisää töitämme

 • Erottajankatu 5

  /

  Historiallisen toimistorakennuksen havainnekuvat

  Lue lisää
 • Virtuaalisesti kalustettu toimisto, jossa tyylikäs sisustus ja näkymät Plaza Business parkin ikkunasta Kehä 3:lle

  Plaza Business Park

  / /

  Business Parkin toimistojen markkinointimateriaalit ja pohjakuvat

  Lue lisää
 • Laamanni keittiö valo

  Jalostusasemankatu 1

  /

  Uudiskohteen markkinointimateriaalit ja havainnekuvat

  Lue lisää
 • Japandi-tyylinen ja valoisa havainnekuva asunnosta, jossa on puinen parketti ja isot ikkunat Helsingfors svenska Bostadstiftelsen

  Bostadsstiftelsen

  / / /

  Uudiskohteen markkinoinnin kokonaisuus

  Lue lisää
 • Digimuseosta otettu näyttökuva ateneumin virtuaaliesittelystä

  Digimuseo

  / / /

  360-esittelyiden ja virtuaalinäyttelyiden tuotanto

  Lue lisää
 • Julkisivu keväisestä arkadiankatu 23:n toimitiloista, jossa taivas on sininen

  Arkadiankatu 23

  / /

  Toimitilakohteen markkinointikokonaisuus

  Lue lisää

”Todella vaikuttavaa työtä – markkinointimateriaalit ovat kyllä ylittäneet odotukseni ja heijastavat täydellisesti brändimme henkeä ja viestiä.”

Kiinnostuitko?

Aloitetaan projekti