Visiosta toteutukseen

Insite Finland sai alkunsa vuonna 2016 ja siitä lähtien olemme toteuttaneet satoja projekteja asiakasyrityksillemme. Toimitamme ainoastaan parasta mahdollista laatua ja se näkyy kaikessa tekemisessämme.

Tiimi

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen korkealaatuiseen visuaaliseen markkinointiin. Olemme tuottaneet visuaalista sisältöä yli 200 asiakkaalle ja niitä on katseltu yhteensä yli 20 miljoonaa kertaa. Liiketoimintamme nojautuu korkeaan työn laatuun, avoimuuteen, sekä hyvään asiakaspalveluun.

Joonas Hiljama

Joonas on Insite Finlandin perustaja ja toimitusjohtaja. Joonas yhdistelee luovuutta ja strategiaa tarjotakseen innovatiivisia markkinointiratkaisuja asiakkaillemme. Hänen intohimonsa näkyy kaikissa asiakasprojekteissa, sekä kaikkien Insiten tiimiläisten hyvinvoinnissa.

LinkedIn

ilmari olin

Ilmari on Insiten myyntijohtaja ja vastaa tärkeimmistä asiakkuuksista. Ilmari on asiantunteva ammattilainen, joka pyrkii vastaamaan kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin – niin kuin pitääkin!

LinkedIn

Verneri iranto

Verneri vastaa Insiten matkailu ja elinkeinopuolen myynnistä sekä projektinhallinnasta. Verneri on matkailualan luova ammattilainen.


LinkedIn

Tuomas Nyberg

Tuomas on Insite Finlandin toinen perustaja ja toimii neuvonantajan roolissa.LinkedIn

PEETU

Vuh-vuh, vau vau! Hau hau, hau hau hau! Hau, vuh-vuh-vuh! Vuh, vuh vuh vuh vuh! Hau hau, vau vau vau! Vuh-vuh-vuh, hau hau

LinkedIn

Töihin meille?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme!

Ota yhteyttä